Postări pe Blog   |  GUVERNATORUL LUCIAN SIMION “VOM PUNE UN APARTAMENT LA DISPOZIŢIA MEDICILOR PEDIATRI”

GUVERNATORUL LUCIAN SIMION “VOM PUNE UN APARTAMENT LA DISPOZIŢIA MEDICILOR PEDIATRI”

www.ziaruldetulcea.ro

simion1Iniţiativa guvernatorului Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării va fi supusă aprobării oficial luni în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, pentru a se respecta cadrul legal.
“Ştiu că una dintre problemele vechi cu care ne confruntăm că judeţ, că Spital, este cea a asigurării unor locuinţe cel puţin decente pentru eventualii medici care ar dori să vină la Tulcea. Toată lumea cunoaşte situaţia actual a secţiei de pediatrie şi am vrut să facem şi ceva concret, dincolo de dorinţe, de planuri. Având în vedere că avem în patrimoniu un apartament de serviciu ce nu este ocupat, în zona central a, ne ocupăm de partea de acte, facem un protocol cu Consiliul Judeţean şi punem apartamentul la dispoziţie, atât putem face şi noi ca să ajutăm, respectând legislaţia în vigoare” spune guvernatorul Lucian Simion.

Distribuie postarea

Google1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>