Postări pe Blog   |  Infrastructura stradală, prima mare problemă invocată de tulceni

Infrastructura stradală, prima mare problemă invocată de tulceni

  • Nu este suficient să vrei. Trebuie să știi.

Trebuie să trecem și noi, tulcenii, într-o altă etapă: una de reală dezvoltare. Doar schimbarea de viziune, schimbarea celor rămași încremeniți în timp, a celor care cred că doar panseluțele din centrul orașului contează, schimbarea de mentalitate și de atitudine pot aduce o dezvoltare reală pentru Municipiul Tulcea.

* Vorbim despre o problematică extrem de complexă, care a fost abordată haotic și care trebuie să intre pe făgașul normalității și al profesionalismului

* In cea de-a doua parte a acestui an putem accesa cca.30 de milioane de euro pentru reparații și modernizare străzi, trotuare, alei pietonale (în parcuri și în zona de trafic pietonal). Dar pentru acești bani avem nevoie de studii și proiecte bine fundamentate.

* Trebuie să fluidizăm traficul rutier și să redăm trotuarele pietonilor.

* Am ajuns să parcăm printre copaci și să mergem în șir indian pe …ceea ce a mai rămas din trotuare.

* Avem nevoie de parcări moderne, eficiente, integrate în modelul arhitectural al fiecărei zone, al fiecărui cartier. Am identificat deja zonele și sursele de finanțare.

* Trebuie să mărim orașul și dorim să supunem dezbaterii publice Proiectul noilor Drumuri de Centură ale Municipiului Tulcea (care leagă DN22 de ieșirea spre Somova și aceea care leagă DN22 de șoseaua Agighiol).

* Obținem în felul acesta zone de dezvoltare economică pentru oraș și de dezvoltare urbanistică în deplin acord cu nevoile tulcenilor.

* Trebuie să trecem și noi, tulcenii, într-o altă etapă de dezvoltare. Doar schimbarea de viziune, schimbarea celor rămași încremeniți în timp, a celor care cred că doar panseluțele din centrul orașului contează, schimbarea de mentalitate și de atitudine pot aduce o dezvoltare reală pentru Municipiul Tulcea.

* Nu este suficient să vrei. Trebuie să știi.

Distribuie postarea

Google1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>